Κικίλιας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την Ελλάδα και πρέπει να φύγει»

Καταστροφική για την Ελλάδα χαρακτήρισε την παραμονή του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στην εφημερίδα τα Νέα.

propoli

Ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας μίλησε επίσης για τη μείωση της φορολογίας από την πλευρά της ΝΔ, όσο και για τα θέματα ασφάλειας μίας και ο ίδιος ήταν υπουργός Προστασίας του Πολίτη το 2014.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την πατρίδα και γι’ αυτό πρέπει να φύγει. Σε αυτό δε χωρούν αστερίσκοι. Καταστρέφει τη χώρα στην οικονομία, διαλύοντας τη μεσαία τάξη και υπερφορολογώντας τους πάντες, στην κοινωνία, καταλύοντας το κράτος δικαίου και καταδικάζοντας τους πολίτες να ζουν σε ανασφάλεια και φόβο, στα εθνικά θέματα όπου οι πολιτικές του απέτυχαν, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, και μας έχουν οδηγήσει σε πολύ σοβαρά στρατηγικά αδιέξοδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίστηκε ως το νέο και άφθαρτο, έχει συμπυκνώσει μέσα σε τρία χρόνια διακυβέρνησης όλες τις παθογένειες της μεταπολίτευσης».

Όσον αφορά τη μείωση της φορολογίας για την οποία έχει δεσμευτεί ο αρχηγός του κόμματός του ο κ. Κικίλιας ήταν κάθετος.

«Η πάση θυσία μείωση της φορολογίας είναι η σημαντικότερη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο μόνο για παροχολογία δε μπορεί να κατηγορήσει κανείς».

«Μία αστυνομία που πραγματικά θα τους προστατεύει»

Όσον αφορά τα θέματα της ασφάλειας και την κατάσταση που επικρατεί ο Βασίλης Κικίλιας υποσχέθηκε στους έλληνες πολίτες μία αστυνομία που θα τους προστατεύει μετά την εκλογή της ΝΔ ως κυβέρνησης.

«Να είναι σίγουροι οι συμπολίτες μου ότι την επόμενη της ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από τη Νέα Δημοκρατία, θα δουν μία αστυνομία που πραγματικά θα προστατεύει αυτούς, τα δικαιώματα και τις περιουσίες τους, αλλά και τη δημόσια περιουσία.Η Ελληνική Αστυνομία είναι η ίδια, αλλά η διαφορά χαώδης. Για ποιο λόγο; Γιατί πολύ απλά τότε είχαμε εμπιστοσύνη στους άντρες και τις γυναίκες της ΕΛΑΣ και τους αφήναμε να κάνουν τη δουλειά τους».

 

 

Loading