ΚΙΝΑΛ: «Προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομα του Κ. Σημίτη»

Την αμέριστη συμπαράσταση του Κινήματος Αλλαγής στον Κώστα Σημίτη απέναντι στην «προσπάθεια σπίλωσης της ιστορίας της δημοκρατικής παράταξης, στην οποία είχαν το θράσος να εμπλέξουν και τον πρώην Πρωθυπουργό» εξέφρασε ο γραμματέας του Κινήματος Μανώλης Χριστοδουλάκης.

propoli

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ATTICA TV ο κ. Χριστοδουλάκης έκανε λόγο για «συγκεκριμένο σχέδιο, ενορχηστρωμένο από την κυβέρνηση και ‘κύκλους’ της Ν.Δ., που  συνεργάζονται πλέον με το ΣΥΡΙΖΑ, να σπιλώσουν τον πρώην Πρωθυπουργό, να πλήξουν την παράταξη και να ποινικοποιήσουν την πολιτική ζωή της χώρας».

«Εμείς επαναλαμβάνουμε με κάθε ευκαιρία: όλα στο φως» τόνισε, προσθέτοντας ωστόσο ότι η Δικαιοσύνη θα έπρεπε να επιδεικνύει την ίδια ευαισθησία και σε άλλες περιπτώσεις, όπως σε αυτές της περιόδου 2004-9 ή πολύ περισσότερο σε εκείνη του πρώην ΥΠΕΞ Κοτζιά με τις καταγγελίες Καμμένου περί χρηματισμού της κυβέρνησης.

Υπενθύμισε παράλληλα πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα», που αναφέρει ότι υπάρχει εισήγηση του Εισαγγελέα Εφετών το Σεπτέμβριο του 2017 για συγκεκριμένους υπουργούς της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων και ο σημερινός ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ωστόσο δεν έχει κινηθεί καμία περαιτέρω διαδικασία.

«Η Δικαιοσύνη οφείλει να είναι τυφλή, όχι όμως μονόφθαλμη» επισήμανε και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ρίχνει συστηματικά λάσπη στον ανεμιστήρα.

Δείτε επίσης: ΝΔ: Τι δεν μας τα είπε ο κ. Σταθάκης

Loading