INTIME

Προσπάθησαν να εισβάλουν στο γραφείο του Κατσίκη

Στο γραφείο του βουλευτών των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, θέλησαν να εισβάλουν το πρωί της Τετάρτης (27/6) κουκουλοφόροι. Οι άγνωστοι εισήλθαν με δόλιο τρόπο, αλλά δεν προχώρησαν σε καμία καταστροφή.

propoli

Πώς τους ξεγέλασαν οι κουκουλοφόροι

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι «εισβολείς» εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του βουλευτή, ο οποίος βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», του ΑΝΤ1. Μάλιστα, χτύπησαν το κουδούνι χρησιμοποιώντας ως βιτρίνα μία περιποιημένη γυναίκα, που δεν κινούσε υποψίες. Όταν οι συνεργάτες του κ. Κατσίκη άνοιξαν την πόρτα, εμφανίστηκαν δύο κουκουλοφόροι, οι οποίοι εισέβαλαν στο γραφείο και άρχισαν να εξαπολύουν απειλές κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ, πριν αποχωρήσουν.

Οι απειλές και οι φήμες αποχώρησης του Κατσίκη

Ο ίδιος ο βουλευτής υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ότι έχει δεχτεί και στο παρελθόν απειλές. Αυτές, λοιπόν, φαίνεται πως κλιμακώνονται, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι ο κ. Κατσίκης ενδέχεται να ακολουθήσει το δρόμο του Γιώργου Λαζαρίδη και να ανεξαρτητοποιηθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Ο ίδιος, πάντως, διέψευσε τη σχετική φημολογία, λέγοντας: «Ο Κώστας Κατσίκης έδωσε όρκο τιμής να υπηρετήσει τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και τους συμπολίτες που με ψήφισαν. Μένω σταθερός στις ιδέες και τις απόψεις μου. Δεν γίνομαι πολιτικός προδότης, κρατάω το πολιτικό μου ήθος, συνεχίζοντας έναν αγώνα  έντιμης και παραγωγικής συνεργασίας, μένοντας στο κόμμα που με εμπιστεύτηκε έχοντας μια παραγωγική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ».

Οι δηλώσεις Κατσίκη στον ΑΝΤ1:

Loading