INTIME

Κουμουτσάκος: «Η ΝΔ δεν ακολουθεί τον ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο του διχασμού»

«Η Ν.Δ. δεν θα ακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στον δρόμο της πόλωσης και του διχασμού», τονίζει ο Γιώργος Κουμουτσάκος, επισημαίνοντας ότι η πόλωση αποτελεί ιδεολογική επιλογή για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανέκαθεν κατασκευάζει εχθρούς για να υπάρχει.

propoli

Ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. σημειώνει σε συνέντευξή του στα «Νέα» ότι τις μεγάλες εκλογικές της νίκες που οδήγησαν σε κυβερνήσεις αυτοδυναμίας, η Νέα Δημοκρατία τις κέρδισε με στρατηγική μεσαίου χώρου. «Ο κ. Τσίπρας λοιπόν θα χορέψει μόνος του το ταγκό του διχασμού. Και θα ηττηθεί» πρόσθεσε.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Κουμουτσάκος διερωτάται για τη στάση που θα κρατήσουν τα Σκόπια στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, αν θα τάσσονται με τα τουρκικά ή με τα ελληνικά συμφέροντα.

Επίσης, τις επιπτώσεις που προκαλεί η συμφωνία στη στάση που το κοινοτικό δίκαιο επιτρέπει στη χώρα μας να κρατήσει κατά τη διάρκεια των ενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ε.Ε και Σκοπίων.

Η κυβέρνηση, υποστηρίζει ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, «χειρίστηκε εξαρχής το Μακεδονικό σαν εργαλείο για να αναδιατάξει το πολιτικό τοπίο και να πλήξει τους αντιπάλους της. Τα κατάφερε ως έναν βαθμό. Απέτυχε όπως παταγωδώς όσον αφορά τη Ν.Δ. που βγήκε ενωμένη και ισχυρή».

Δείτε επίσης: Συνάντηση Τσίπρα-Αναστασιάδη στην Κύπρο

Loading