Κουρουμπλής: «Σπάσαμε τα μούτρα μας»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 μίλησε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

propoli

Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε τόσο στην επιλογή του να… μεταπηδήσει από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην έξοδο από τα μνημόνια τον προσεχή Αύγουστο.

«H απόφαση να φύγω από το ΠΑΣΟΚ και να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν μία συνειδητή επιλογή. Όταν ήρθε στην κυβέρνηση ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθήσαμε όλοι μαζί να κάνουμε την ανατροπή όμως σπάσαμε τα μούτρα μας».

Όσον αφορά την έξοδο από τα μνημόνια τον προσεχή Αύγουστο ο υπουργός Ναυτιλίας ξεκαθάρισε πώς θα υπάρξει εποπτεία.

«Δεν λέει κανείς ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια. Βγαίνει η χώρα από το μνημόνιο και αποκτά ένα καλύτερο χειρισμό. Θα υπάρξει εποπτεία, επιτροπεία δεν θα υπάρχει».

«Μόνος δρόμος είναι η σύμπραξη»

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέρθηκε και σε μελλοντική συνεργασία της Κεντροαριστεράς, τονίζοντας ότι αποτελεί μονόδρομο.

«Για την κεντροαριστερά ο μόνος δρόμος για να υπάρξουν, είναι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.  Με μια προγραμματική σύμπραξη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Κυκλοφορώ στον δρόμο και πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα του δώσει ακόμα μια ευκαιρία του Τσίπρα».

 

Loading