Κουτσούμπας: «Έρχονται νέα παραμύθια από τον Τσίπρα»

Για νέα παραμύθια και υποσχέσεις που έρχονται από τον Αλέξη Τσίπρα ενόψει επερχόμενων εκλογών μίλησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

propoli

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο.

«Για να κερδίσει ξανά τους ψηφοφόρους του ο κ. Τσίπρας έρχονται από τον Αύγουστο νέα παραμύθια του και νέες υποσχέσεις στο λαό. Ο κόσμος έχει ακούσει πολλά από τον ΣΥΡΙΖΑ, και είναι πολύ νωπές οι υποσχέσεις του προγράμματος του Θεσσαλονίκης. Είναι πιθανό ωστόσο το ενδεχόμενο διεξαγωγής εκλογών το προσεχές φθινόπωρο».

«Κοροϊδεύουν τους συνταξιούχους»

Ο κ. Κουτσούμπας παρουσιάστηκε ξεκάθαρος σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια, ενώ έκανε λόγο και για κοροϊδία των συνταξιούχων όσον αφορά τα μέτρα μείωσης των συντάξεών τους που έχουν ήδη ψηφιστεί.

«Καθαρή έξοδος από το μνημόνιο δεν πρόκειται να υπάρξει. Θα πρέπει να καταργηθούν όλοι οι μνημονικοί νόμοι και να ανακτήσει ο κόσμος αυτά που έχασε τα τελευταία χρόνια, όπως η επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ. Αποτελεί εμπαιγμό του λαού η επαναδιαπραγμάτευση της μείωσης των συντάξεων, πρόκειται για μετρά ψηφισμένα, και δεν πρέπει να κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό και τους συνταξιούχους. Τους ξέρει καλά ο λαός».

 

Loading