Κουτσούμπας: «Ο λαός θα αντεπιτεθεί στις νέες εξαπατήσεις»

Μήνυμα προς την κυβέρνηση πως ο λαός θα αντεπιτεθεί στις νέες εξαπατήσεις που μεθοδεύει το Μέγαρο Μαξίμου έστειλε από τις Πρέσπες ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

propoli

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, ο οποίος παρακολούθησε τα «Πρέσπεια», εξέφρασε τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι οι φετινές εκδηλώσεις συμπίπτουν χρονικά με τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

«Και βεβαίως θα είναι και μια τιμή σε όσους έδωσαν τη ζωή τους, αγωνίστηκαν, για να “ανθρωπέψει ο άνθρωπος”, σε όσους “κέρασαν ρακή το θάνατο”, που λέει και ο ποιητής και απόδειξαν ότι ένας μικρός λαός μπορεί και χωρίς όπλα, χωρίς βόλια να “σπέρνει του κόσμου το ψωμί” και να δίνει στον κόσμο το ψωμί και την ειρήνη, την ελευθερία και την ανθρωπιά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Οι εξελίξεις είναι δύσκολες»

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα πιστεύουμε ότι οι εξελίξεις είναι δύσκολες, ο λαός μας όμως έχει αντοχές και κυρίως έχει τη δύναμη να αντιπαλέψει και να αντεπιτεθεί απέναντι στο νέο κύμα καλλιέργειας αυταπατών και στο νέο κλίμα νέων εξαπατήσεων, που δυστυχώς η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα δεν έχει βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια».

 

Loading