Κωνσταντινόπουλος κατά Ξενογιαννακοπούλου: «Από τα 21 της εργάζεται στο κράτος»

Πριν καλά -καλά αναλάβει τα καθήκοντα της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου μπήκε ήδη στο στόχαστρο των πρώην συντρόφων της, όπως για παράδειγμα του βουλευτή Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

propoli

Ο τελευταίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε χαρακτηριστικά ότι «προσωπικά θα έδινα συγχαρητήρια στον κ. Τσίπρα, γιατί ο ανασχηματισμός περιέχει μηνύματα, τα οποία νομίζω ότι ο κόσμος θα καταλαβαίνει καλύτερα από εμάς. Το μήνυμα του ανασχηματισμού, πέρα από το πόσα και ποια άτομα μετακινήθηκαν, περιέχει έναν συμβολισμό μέσα από τον οποίο ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση, δείχνει αν είναι το μέλλον ή το παρελθόν».

Για να προσθέσει συγκεκριμένα για την Μ. Ξενογιαννακοπούλου: «Από τα 21 της χρόνια εργάζεται στο κράτος. Ξεκίνησε από σύμβουλος του κ. Παπουτσή, γενικός γραμματέας του Άκη Τσοχατζόπουλου, υπήρξε γραμματέας μια εποχή κατά την οποία εκτροχιάστηκαν τα οικονομικά του κόμματος και υπουργός Υγείας. Ο κ. Πολάκης την έχει κατονομάσει προσωπικά για σκάνδαλο εκατομμυρίων. Αυτή τη γυναίκα ο ΣΥΡΙΖΑ την κάνει υπουργό. Αυτό λοιπόν, είναι για τον κόσμο το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση. Ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο» το στέλεχος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Loading