INTIME

Μήνυμα της Κόλλια-Τσαρουχά για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας

Το ήθος και την προσφορά των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας έπλεξε η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στο μήνυμά της για τη σημερινή γιορτή.

propoli

Η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας δεν παρέλειψε να κάνει και ειδική μνεία και σε όσους έπεσαν εν ώρα καθήκοντος και «πέρασαν στο πάνθεον των Ηρώων».

Αναλυτικά το μήνυμα της κυρίας Κόλλια-Τσαρουχά:

«Σήμερα τιμούμε τους Ουράνιους Στρατηγούς και Ταξιάρχες της Ορθοδοξίας, τιμούμε και τον Μέγα Στρατηγό των Ουράνιων Ταγμάτων, τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, Προστάτη της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Τιμούμε τους χειριστές των πολεμικών αεροσκαφών και τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, τους Φύλακες-Άγγελους που διαφυλάττουν τις ουράνιες Θερμοπύλες με αυταπάρνηση, ικανότητα, θάρρος και πυγμή, προσφέροντας ανεκτίμητες υπηρεσίες στην Πατρίδα και το Έθνος.

Τιμούμε όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετούν τα οπλικά συστήματα, τα ραντάρ και τις υπηρεσίες εδάφους.

Με το ήθος και την αδιάκοπη προσφορά τους, οι Έλληνες Αεροπόροι είναι παιδιά, αδέλφια και προστάτες κάθε ελληνικής οικογένειας. Κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας αισθάνεται περηφάνια για την Πολεμική Αεροπορία μας, όπως και για το έργο και την προσφορά του συνόλου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Τιμούμε όλους εκείνους που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος και πέρασαν στο πάνθεον των Ηρώων της Πολεμικής Αεροπορίας και των Αγώνων του Έθνους.

Χρόνια πολλά με ασφάλεια και υγεία, σε όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η Υπεραγία Θεοτόκος και όλοι οι Άγγελοι να προστατεύουν τα φτερά σας, για να πετάτε πάντοτε ψηλά και όπου χρειαστεί, για την Πατρίδα, την Πίστη και τον Ελληνισμό. Είμαστε δίπλα σας!».

Loading