Στρατιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα επισκέφθηκε η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), το Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών (ΟΦΑ), το 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΓΝΣΑ) και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ) επισκέφθηκε την Πέμπτη (13/12) η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά.

propoli

Αρχικά, η υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδευόμενη από το γενικό επιθεωρητή Στρατού (ΓΕΠΣ) – Υπαρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Νικόλαο Μανούρη, επισκέφθηκε την Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού, όπου ενημερώθηκε από τη διοίκηση για την αποστολή και το έργο της ΑΣΔΥΣ, ενώ κατόπιν συνομίλησε με τα στελέχη.

Έπειτα, η ΥΦΕΘΑ μετέβη στο Οδοντιατρείο Φρουράς Αθηνών και στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου και περιηγήθηκε, ενώ επισκέφθηκε τους ασθενείς και συνεχάρη το ιατρικό προσωπικό για το έργο που επιτελεί.

Κατόπιν, η υφυπουργός, συνοδευόμενη από τον Υπαρχηγό ΓΕΑ, Υποπτέραρχο (Ι) Συμεών – Χαράλαμπο Ψιμούλη, επισκέφθηκε το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, περιηγήθηκε στους χώρους του, επισκέφθηκε τους ασθενείς, ενημερώθηκε επί των ζητημάτων του νοσοκομείου και συνεχάρη το ιατρικό προσωπικό για το έργο του.

Κατά την επίσκεψη της στα νοσηλευτικά ιδρύματα, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά ευχήθηκε στους ασθενείς ταχεία ανάρρωση, καλές γιορτές και γρήγορη επιστροφή στις οικογένειές τους.

Loading