Κ. Μπακογιάννης: «Μετράμε τις πληγές μας…»

Με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο περιεφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν οι κάτοικοι στην κεντρική Εύβοια από την πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή, τονίζοντας πάντως ότι «ευτυχώς όλοι οι άνθρωποί μας είναι καλά».

propoli

Να σημειωθεί ότι ο Κ. Μπακογιάννης βρέθηκε από τις πρώτες στιγμές στο σημείο των πυρκαγιών και με σχεδιασμό προσπάθησε να προστατεύσει τους κατοίκους.

Εν συνεχεία έγραψε στο Facebook:

«Μετράμε τις πληγές μας. Η φωτιά στην κεντρική Εύβοια δείχνει διαχειρίσιμη και ας έχει ακόμα δρόμο. Ευτυχώς όλοι οι άνθρωποί μας είναι καλά και δεν θρηνήσαμε ζωές. Βέβαια και ένα δέντρο να χαθεί δεν μπορεί να αισθάνεσαι ικανοποίηση. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και τον σεβασμό μου στον δήμαρχο και τον δήμο, στους πυροσβέστες, τους αστυνομικούς, την ομάδα Περιφέρειας, την Πολιτική Προστασία, τους δασικούς, τα στελέχη του ΕΚΑΒ, τους χειριστές των μηχανημάτων, τους εθελοντές και όλους όσους βοήθησαν. Προτεραιότητα η αποκατάσταση του περιβάλλοντος».

Δείτε την ανάρτηση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας:

Loading