ΙΝΤΙΜΕ

ΛΑΕ: Συνάντηση εκπροσώπων με τον πρέσβη της Παλαιστίνης

Οι εκπρόσωποι της Λαϊκής Ενότητας, Δημήτρης Στρατούλης, Στάθης Λεουτσάκος, Δέσποινα Σπανού και Αντώνης Νταβανέλλος, επισκέφθηκαν σήμερα (18/5), την πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα και υπέγραψαν το βιβλίο των συλλυπητηρίων για τα 60 θύματα στις διαδηλώσεις της περασμένης Δευτέρας στη λωρίδα της Γάζας.

propoli

Εν’ συνεχεία τα στελέχη της ΛΑΕ συναντήθηκαν με τον πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρβάν Εμίλ Τουμπασί και του μετέφεραν τα συλλυπητήρια του κόμματος για τη σφαγή των συμπατριωτών του, ενώ τον ενημέρωσαν για την αποστολή του Παναγιώτη Λαφαζάνη στο Λίβανο με σκοπό να την έκκληση προς την ελληνική κυβέρνηση για ανθρωπιστική βοήθεια με αποστολή αεροσκάφους στη Ράφα ώστε να μεταφερθούν σε ελληνικά νοσοκομεία οι βαριά τραυματισμένοι των διαδηλώσεων της Δευτέρας.

Τέλος οι εκπρόσωποι της ΛΑΕ εξέφρασαν προς τον Μ. Τουμπασί την πλήρη στήριξη και την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των Παλαιστινιακού λαού για ελευθερία και δικαιοσύνη, ενάντια στις επιθετικές ιμπεριαλιστικές πολιτικές των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Loading