INTIME

Λαζαρίδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ “τρέχει” να ολοκληρώσει την κατασκευή διοδίων»

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα των διοδίων ασκεί ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, κατηγορώντας την ότι «τρέχει» να κατασκευάσει πλευρικά διόδια στους κόμβους της Γαληψού, της Ελευθερούπολης – Εξοχής και της Νέας Καρβάλης.

propoli

«Οι τελευταίες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι, δυστυχώς, ενδεικτικές της υποκρισίας, της αλαζονείας και της προσπάθειας εξαπάτησης των πολιτών που χαρακτηρίζει αυτή την κυβέρνηση εδώ και τέσσερα χρόνια», τονίζει σε δήλωσή του ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη,  επισημαίνοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση, παραμονή των εκλογών, για την κατασκευή δύο μετωπικών και 43 πλευρικών σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό.

«Ύπουλες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ»

Όπως καταγγέλλει ο κ. Λαζαρίδης, υπάρχουν σταθμοί διοδίων, όπως στο Ωραιόκαστρο και την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, που έχουν κατασκευαστεί, αλλά δεν έχουν λειτουργήσει, ενώ στην περιοχή της Καβάλας, με τη διαδικασία του επείγοντας, κατασκευάζονται οι πλευρικοί σταθμοί της Νέας Καρβάλης, της Ελευθερούπολης – Εξοχής και της Γαληψού.

«Επί τέσσερα χρόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε στα χαρτιά την κατασκευή των σταθμών. Έναν μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, “τρέχει” να ολοκληρώσει τις εργασίες για να λειτουργήσουν άμεσα. Για να μπορεί την επόμενη κιόλας της εκλογής της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να κατεβάσει στους δρόμους το κίνημα “Δεν πληρώνω”. Ένα κίνημα που το έχει μετατρέψει σε… “Πληρώστε περισσότερα”!», τονίζει ο Μακάριος Λαζαρίδης και προσθέτει:

«Όμως, να ξέρουν καλά ότι οι πολίτες έχουν μνήμη, κρίση και γνωρίζουν πολύ καλά τις ύπουλες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα».

Loading