INTIME

Λαφαζάνης: “Η Μέρκελ να φέρει πίσω τα κλεμμένα”

Με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, ο γενικός γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης άσκησε δριμεία κριτική, ενόψει και του συλλαλητηρίου που διοργανώνει αύριο η παράταξη.

propoli

Συγκεκριμένα, ο Π. Λαφαζάνης έκανε λόγο για “τσιμουδιά και δουλοπρέπεια από όλο το πολιτικό κατεστημένο (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ), αναφορικά με την επίσκεψη Μέρκελ” ενώ συμπλήρωσε ακόμη ότι και οι Τσίπρας, Καμμένος κηρύσσουν “ανακωχή” και “ανάπαυλα” στον μεταξύ τους καυγά προκειμένου “να μην διαταραχθεί η επίσκεψη της “ξεπεσμένης αυτοκράτειρας” και καγκελαρίου του Δ’ ευρωενωσιακού Ράιχ, το οποίο έχει ξανακυριεύσει την Ευρώπη και έχει “αποκία” του την Ελλάδα”.

Σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα της ΛΑΕ, “αποτελεί ύψιστη εκδήλωση της πιο χαμερπούς εθελοδουλίας να υποδέχεται γονυκλινές το ελληνικό πολιτικό σύστημα την πρωθυπουργό μιας χώρας όπως η Γερμανία, η οποία έχει επιβάλλει στο όνομα του ελληνικού δημόσιου χρέους ένα πρόγραμμα λεηλασίας και καταστροφής στην χώρα μας, ενώ η ίδια αρνείται να επιστρέψει στην Ελλάδα το διεθνώς βεβαιωμένο κατοχικό δάνειο και αρνείται να αποδώσει στη χώρα μας τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις των θυμάτων της Γερμανικής ναζιστικής επίθεσης και θηριωδίας στην χώρα μας”.

Τέλος σημειώνει ότι “η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα και δεν της χρωστάμε. Η Μέρκελ πρέπει να φέρει πίσω τα κλεμμένα. Η Γερμανία οφείλει να καταβάλλει τις υποχρεώσεις της από την παλιά αλλά και “νέα κατοχή” την οποία, με την βοήθεια ενός ξενόδουλου πολιτικού κατεστημένου, έχει εγκαθιδρύσει στην χώρα μας. Η Μέρκελ του Δ’ οικονομικού Ράιχ, του ευρωμάρκου, της λιτότητας και του ξεπουλήματος της Ελλάδας, πρέπει να είναι ανεπιθύμητη στην χώρα μας, όπως θα έπρεπε να στιγματίζονται κυβέρνηση και πολιτικό κατεστημένο που υποτακτικά την υποδέχονται, προσφέροντας δάφνες και τιμές και την χώρα ως προτεκτοράτο στα πόδια της και στα πόδια του χρηματιστικού κεφαλαίου”.

Loading