Λεβέντης: «Δεν θα γίνει ουσιαστική αναθεώρηση του Συντάγματος»

Την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να γίνει ουσιαστική αναθεώρηση του Συντάγματος, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ.

propoli

«Ούτε η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας θα περάσει, ούτε κανένα άλλο άρθρο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Β. Λεβέντης, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι η Ένωση Κεντρώων σε αντίθεση με την κυβέρνηση δεν φοβάται την κρίση του λαού για κανένα θέμα. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέφυγε – ως όφειλε –στον λαό για το μείζον θέμα των Σκοπίων. Δεν ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς, δεν συζήτησε με κανέναν και ενήργησε αντίθετα από τη βούληση του λαού».

Σε ερώτηση για ενδεχόμενο συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε ότι «δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τον άνθρωπο που βοήθησε στην ψήφιση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών. Εάν ήθελε» πρόσθεσε «θα μπορούσε να είχε άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση». Επίσης εκτίμησε ότι το κόμμα των ΑΝΕΛ είναι δεξιό και δεν φαίνεται ότι θα έχει και μέλλον.

Επιπρόσθετα για το θέμα των αποστασιών και των βουλευτών που ανεξαρτητοποιήθηκαν από την Ένωση Κεντρώων τόνισε ότι η «τιμωρία θα έρθει από τον λαό» και πρόσθεσε ότι «τη νύχτα των εκλογών θα πάρω τη ρεβάνς».

Loading