INTIME

Λεβέντης: «Εκλογές τον Φεβρουάριο λόγω Σκοπιανού»

Την εκτίμησή του ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν πιθανότατα τον ερχόμενο Φεβρουάριο εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων θεωρεί πως «ο πρωθυπουργός θα πάρει απόφαση να μην επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και να προσφύγει σε πρόωρες κάλπες, έτσι ώστε να πετάξει τη μπάλα στο γήπεδο της ΝΔ».

propoli

Όσον αφορά τη συμφωνία για το Σκοπιανό, επανάλαβε την αντίθεσή του, λέγοντας: «Η Ένωση Κεντρώων έχει επανειλημμένα τονίσει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι εγκληματική για τα εθνικά μας συμφέροντα».

Μάλιστα, κατήγγειλε ότι «όλους τους τελευταίους μήνες αξιωματούχοι από τις ΗΠΑ και από την Ευρώπη προσπαθούν να με μεταπείσουν στο θέμα των Σκοπίων, υποδεικνύοντάς μου να αλλάξω θέση και να στηρίξω τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Αιχμές για την υπόθεση των ενεχυροδανειστών

Όσον αφορά την υπόθεση με το κύκλωμα χρυσού, ο Βασίλης Λεβέντης ανέφερε: «Με εκπλήσσει ο τρόπος που έγινε και ερευνήθηκε η υπόθεση. Ο κάθε Ριχάρδος εκμεταλλεύεται την οικονομική κρίση και τα μνημόνια λιτότητας και έτσι βλέπουμε όλα αυτά τα τελευταία χρόνια ο λαός να πηγαίνει και να δίνει ενέχυρο όλη την περιουσία του. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ είναι υπόλογοι για αυτή την κατάσταση, ενώ από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το θέμα και να ωφεληθεί κομματικά».

Loading