Λεβέντης: «Η τρέλα του Τσίπρα σε όλο το μεγαλείο της»

Η απέλαση των ρώσων διπλωματών και η ένταση που πυροδότησε στις σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας αλλά και η συμφωνία των Πρεσπών σχολιάστηκαν από τον Βασίλη Λεβέντη.

propoli

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων μίλησε στον Real fm 97,8 και αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα με τους ρώσους διπλωμάτες.

«Πιστεύω ότι είναι η τρέλα του Τσίπρα, σε όλο το μεγαλείο, δεν υπάρχει τίποτα. Όλα είναι μύθος, απλά έβαλαν οι Αμερικανοί τον Τσίπρα να παρουσιάσει ότι τα συλλαλητήρια τα υποκινούν οι Ρώσοι και πληρώνουν Μητροπολίτες. Πάνε να δυσφημίσουν όλη αυτή την κατάσταση που υπάρχει ως υποκινούμενη. Πού είναι τα στοιχεία; Αν ο Κοτζιάς λέει ψέματα, όλα είναι παραμύθια. Έχει φέρει ένα πειστικό στοιχείο; Η εικόνα που δίνουν ο Τσίπρας γενικώς και ο Καμμένος και όλοι αυτοί, είναι μία εικόνα γελοιότητας».

«Οι αντιδράσεις τον ωφελούν»

Ο κ. Λεβέντης κλήθηκε να σχολιάσει και τη συμφωνία των Πρεσπών τονίζοντας πώς «η επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πρόδωσαν και άλλοι και άρα δικαιούνται να προδώσουν και αυτοί. Δικά τους ήταν αυτά που έδωσαν;… Ένα κρατίδιο σαν τα Σκόπια εάν είχε αγαθές προθέσεις έπρεπε να θέλει βοήθεια στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αποστολή επιχειρηματιών να ανορθώσουν την οικονομία τους. Αυτοί δεν θέλουν αυτά, θέλουν το ‘Μακεδονία’. Και πάει ο Τσίπρας ηλιθίως και λέει πάρτε το. Τους τα δίνει όλα. Και τι κέρδισε η Ελλάδα; Λόγια του αέρα κέρδισε. Τα Σκόπια πήραν τα πάντα γιατί να πουν όχι. Όλες οι αντιδράσεις μέσα στα Σκόπια ωφελούν τον Τσίπρα για να αποδείξει ότι η συμφωνία είναι καλή για την Ελλάδα αφού αντιδρούν εκεί».

Loading