INTIME

Λεβέντης: «Η χώρα δεν θα αντέξει πέντε μήνες προεκλογική περίοδο»

Σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού OPEN βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος τοποθετήθηκε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την πολιτική επικαιρότητα.

propoli

«Η χώρα δεν θα αντέξει πέντε μήνες προεκλογική περίοδο και με το θέμα των Σκοπίων ανοιχτό» τόνισε αρχικά ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων και εκτίμησε πως «οι εκλογές θα γίνουν πολύ νωρίτερα από τον Μάιο του 2019».

Επίσης σημείωσε ότι η χώρα δεν έχει βγει από τα μνημόνια τονίζοντας ότι «μέχρι το 2060 πρέπει να έχουμε πλεόνασμα 2,4% μέχρι το 2022, 3,5% και για 99 χρόνια υπερταμείο».

Σε άλλο σημείο της κουβέντας ο Βασίλης Λεβέντης υπογράμμισε ότι οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης θέλουν να εξοντώσουν πολιτικά την Ένωση Κεντρώων. Ο δε πρωθυπουργός με πρόθυμους και αποστάτες προσπαθεί να φτιάξει πλειοψηφία για να επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιδιώκει πεντακομματική Βουλή για να φτάσει πιο κοντά στο όνειρο της αυτοδυναμίας.

«Η Ένωση Κεντρώων όμως θα χαλάσει τα σχέδιά τους, θα αγωνιστεί για να ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών και θα μπει στη Βουλή ενισχυμένη σε εκλογικά ποσοστά» σημείωσε.

Τέλος με αφορμή την πρόσφατη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως «δεν εγκαινίασε το Μετρό αλλά τις κυλιόμενες σκάλες. Στόχος αυτών των κινήσεων είναι να σταματήσει η κατρακύλα των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στη Β. Ελλάδα».

Loading