Λεβέντης: Να παραιτηθούν Σκουρλέτης, Τόσκας, Τζανακόπουλος, Δούρου

Την παραίτηση των υπουργών Σκουρλέτη, Τόσκα, Τζανακόπουλου, επιχειρησιακών παραγόντων αλλά και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

propoli

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι δεν περιμένει παραιτήσεις από την κυβέρνηση διότι δεν υπάρχει πολιτική ευθιξία και επίσης, αν γίνει κάτι τέτοιο, ο πρωθυπουργός θα έρθει σε δεινή πολιτική θέση.

Μάλιστα ο κ. Λεβέντης επισήμανε πως ακόμη «πρέπει να φτιάξουμε ένα σοβαρό και υπεύθυνο κράτος έτσι ώστε να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε φυσική ή άλλη καταστροφή».

Όσον αφορά το θέμα του γκρεμίσματος των αυθαιρέτων κτισμάτων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε, ότι η αυθαίρετη δόμηση αντίκειται σε άρθρο τους Συντάγματος και πρέπει να εφαρμοστούν οι τελεσίδικες αποφάσεις. Δεν παρέλειψε όμως να δηλώσει ότι οι μπουλντόζες που βγήκαν σήμερα συμμετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην αλλαγή της πολιτικής ατζέντας της Κυβέρνησης. «Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση προσπαθεί να κερδίσει πολιτικό χρόνο, αφού όπως όλοι λένε σε μερικές εβδομάδες δυστυχώς όλα θα έχουν ξεχαστεί» είπε χαρακτηριστικά.

Loading