Λεβέντης: «Οι εκλογές θα γίνουν πριν τη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Την πεποίθηση ότι οι εκλογές στην Ελλάδα «θα γίνουν πριν ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή προκειμένου να πετάξει η κυβέρνηση της «καυτή πατάτα» στον Κυριάκο Μητσοτάκη» εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης προσθέτοντας ότι «η προδοσία έγινε από τον Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Κοτζιά στις Πρέσπες, τη στιγμή που το 80% του ελληνικού λαού δεν συμφωνεί με τη συγκεκριμένη συμφωνία».

propoli

Πρόσθεσε ότι ο «κ. Τσίπρας απέφυγε τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών. Η ΝΔ θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εάν η συμφωνία δεν έχει ψηφιστεί από την παρούσα κυβέρνηση, γιατί τότε ο κ. Μητσοτάκης, αν είναι πρωθυπουργός, θα πιεστεί από τον διεθνή παράγοντα όπως τις ΗΠΑ και τη Γερμανία ώστε να κλείσει το θέμα γρήγορα κι έτσι θα γελοιοποιηθεί, αφού σήμερα λέει ότι η συμφωνία είναι κακή για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού».

Επίσης σχολιάζοντας την συλλογικότητα του Ρουβίκωνα πρόσθεσε ότι πρόκειται για «κλαδική του ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνοντας ότι «τόσο καιρό σπάνε και καταστρέφουν ιδιωτική και δημόσια περιουσία χωρίς να λογοδοτούν σε κανέναν. Είναι ένα αρνητικό φαινόμενο της κοινωνίας, το οποίο, δυστυχώς έχουμε αποδεχτεί».

Εν’ κατακλείδι σημείωσε ότι ο «τα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΑΝΕΛ δεν λένε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, καθώς γνωρίζουν ότι μετά τις 15 Οκτωβρίου θα έχουμε την απάντηση των δανειστών. Μέχρι τότε όλα τα κόμματα παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια».

Loading