Λοβέρδος: Ο Βενιζέλος δεν τελείωσε – Έχει πολιτικό και θεσμικό μέλλον(vd)

Ως έναν από τους σημαντικότερους πολιτικούς αυτής της γενιάς χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει “πάρα πολύ μεγάλο πολιτικό και θεσμικό μέλλον”.

propoli

“Ο κ. Βενιζέλος δεν τελείωσε”, πρόσθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και κληθείς να σχολιάσει τη ρήξη μεταξύ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Κινήματος Αλλαγής.

Συμπλήρωσε ότι ο ίδιος έχει μιλήσει επανειλημμένα με την Φώφη Γεννηματά μετά από αυτές τις εξελίξεις για να διευκρινίσει στη συνέχεια ότι “εγώ είμαι εδώ για να δώσω τη μάχη μέχρι τέλους για την τελική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ και για τη δική μας ευημερία και μεγέθυνση των δυνάμεών μας στο χώρου του κέντρου και της κεντροαριστεράς”.

Ερωτηθείς εάν το ΚΙΝΑΛ θα ξεπεράσει την κρίση, ο κ. Λοβέρδος εξέφρασε την πεποίθηση ότι “θα την ξεπεράσουμε όσο παλεύουμε με πίστη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία λαϊκιστική αντιευρωπαϊκή δύναμη. Η επόμενη εβδομάδα θα είναι εβδομάδα Βουλής που θα τους τσακίσουμε πραγματικά. Θα συντριβεί και σήμερα το βράδυ”.

 

 

 

 

 

 

 

Loading