Λοβέρδος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ το πιο πελατειακό κόμμα»

Λάβρος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικότερα μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών για τις μετατάξεις στελεχών στη Βουλή λίγο προτού αυτή κλείσει, εμφανίστηκε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ.

propoli

«Εσείς είδατε τον φερετζέ και δεν είδατε από κάτω. Να σας πω εγώ τα από κάτω. Δεν υπάρχει πλυντήριο που να μην το βάλανε σε τροπολογία αυτό το τριήμερο. Δεν υπάρχει κανένα. Υπάρχουν ορισμένες διατάξεις, χάρες σε επιχειρηματίες, συγκεκριμένες. Αν είχαμε κάνει εμείς μια τροπολογία τέτοια θα μας είχανε κρεμάσει στο Σύνταγμα και όχι μόνο θα μας έφτυναν κιόλας. Εχθές είχαμε μια τροπολογία ευεξήγητη για ποιον αφορά» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αν. Λοβέρδος.

Και πρόσθεσε πως «λέω διαρκώς ότι έφεραν τροπολογίες πλυντήρια και ο διάλογος γινόταν για κάποιο διορισμό στη Βουλή. Ξέφυγε το μεγάλο θέμα» το οποίο στη συνέχεια ανέφερε ο ίδιος: «Αυτό που έζησα το τριήμερο δεν το έχω ξαναζήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πιο πελατειακό κόμμα σε επίπεδο πλιάτσικου μετά τη μεταπολίτευση».

Επιπλέον υπογράμμισε ότι «υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον ρεαλισμό και τον κυνισμό. Άλλο ρεαλισμός, άλλο κυνισμός. Αυτά τα λόγια που ακούσαμε αυτές τις ημέρες είναι κυνικά. Αυτό που ειπώθηκε ότι έχω κάποιες επαφές εγώ και το κάνω. Δεν λέγεται αυτό. Το είπε όμως», για να εξηγήσει πως «παρότι η κ. Χριστοδουλοπούλου έγινε το εξιλαστήριο θύμα και η στάση της παραίτησής της είναι σωστή η φράση «έχω κάποιες διασυνδέσεις και το κάνω» δεν λέγεται από πολιτικό οποίος χαρακτήριζε όλο το προηγούμενο πολιτικό σύστημα ως παλαιό και διεφθαρμένο».

Loading