Μεγαλοοικονόμου σε Καλλιάνο: «Δεν είμαι 70 χρονών, είμαι το 1953 γεννηθείσα»

Εντονη κόντρα μεταξύ της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου και του γνωστού μετεωρολόγου και πρώην βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων στην οποία συνυπήρξαν για ένα διάστημα ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης στην τηλεόραση του OPEN.

propoli

Η κουβέντα… άναψε για τα καλά όταν ο κ. Καλλιάνος αναφέρθηκε στην ηλικία της κ. Μεγαλοοικονόμου, κάτι που προκάλεσε την οργή της.

«Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε, είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το “Ράδιο Αρβύλα” όλη μέρα. Γελάνε τα πλατό όπου πάτε, γελάει όλη η Ελλάδα» είπε αρχικά ο κ. Καλλιάνος για να πάρει την απάντηση εν συνεχεία.

«Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής. Είσαι σαν τον Γεωργιάδη τον παιδεραστή; Τέτοιους έχει η Νέα Δημοκρατία; Κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά. Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».

Loading