Μετωπική Π. Καμμένου με τον Γ. Μπουτάρη

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας «φλερτάρει» πολιτικά με τον Γιάννη Μπουτάρη, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Πάνος Καμμένος εξαπολύει επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης, με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του τελευταίου στις οποίες τόνιζε ότι «ακόμα και αν δει τον Π. Καμμένο κρεμασμένο, δεν θα του κόψει το σχοινί», αλλά και την υπόθεση διαγραφής του Δημήτρη Καμπόσου από τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

propoli

Συγκεκριμένα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, γράφοντας σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τόνισε ότι «εμείς καταδικάσαμε την επίθεση εναντίον του (σ.σ. Μπουτάρη), αυτός…»

Αναλυτικά το σχόλιο του Πάνου Καμμένου στο Twitter έχει ως εξής:

«Τώρα που άρχισε σωστά η ευαισθησία για λόγους μίσους, γιατί η διαγραφή δεν έγινε προ του ταξιδιού Μητσοτάκη στο Ισραήλ όπως λένε οι κακόπιστοι, μήπως θυμάστε τον Μπουτάρη που «θα με άφηνε κρεμασμένο»; Εμείς καταδικάσαμε την επίθεση εναντίον του, αυτός…».

Να σημειωθεί ότι στην εν λόγω ανάρτηση, ο Πάνος Καμμένος παρέθεσε και βίντεο με τις παλαιότερες δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Loading