Μητσοτάκης: «Εμπνευσμένος ηγέτης και ταπεινός ο Μπους»

Με μια φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αποχαιρέτησε τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

propoli

Μάλιστα η φωτογραφία που συνοδεύει το συλλυπητήριο μήνυμά του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται δίπλα στον εκλιπόντα, μαζί με τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

«Ο George H.W. O Bush ήταν ένας εμπνευσμένος ηγέτης και ένα πολύ ταπεινό άτομο. Ήταν τιμή μου που τον συνάντησα αυτοπροσώπως. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Μητσοτάκης.

Με την ίδια φωτογραφία αποχαιρέτησε και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. «Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Τζορτζ Μπους συνδέονταν από την αντίληψη που θέλει η πολιτική δράση να έχει αξία μόνον όταν καταλήγει να υπηρετεί το κοινό καλό. Γνώρισαν και οι δύο πόλεμο γι’ αυτό εργάστηκαν σκληρά για την ευημερία των λαών τους με αποτέλεσμα να κατακτήσουν τον σεβασμό των πολιτικών τους αντιπάλων #RiP», ανέφερε στο μήνυμά της, η σύζυγος του Κ. Μητσοτάκη.

Loading