Μητσοτάκης: Ο Ρουβίκωνας κάνει μεγάλη ζημιά στη χώρα

Οι επιθέσεις του “Ρουβίκωνα” κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά στη χώρα, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθαρίζοντας ότι οι απειλές προς το πρόσωπό του δεν τον φοβίζουν.

propoli

Μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για “ένα ευρύτερο πρόβλημα”: «Το πρόβλημα με τον Ρουβίκωνα είναι ευρύτερο. Είναι πρόβλημα ανοχής σε μία ομάδα που ανέχεται αν όχι υποθάλπτει τη βία» είπε και τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία θα αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα με κάθε μέσο.

Από τη μήτρα της εξωνοικοβουλευτικής αριστεράς

«Ο Ρουβίκωνας προέρχεται από τη μήτρα της άκρας εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Είναι μια επιχειρησιακή ομάδα που έχει κάνει μια σειρά από βίαια χτυπήματα που ενέχουν χαρακτήρα της απειλής».

Η περίπτωση της Τήνου

«Στην Τήνο συνελήφθησαν μέλη του Ρουβίκωνα και η δικαιοσύνη πήρε την απόφασή της. Στην Τήνο με δέκα αστυνομικούς μπορούμε και συλλαμβάνουμε το Ρουβίκωνα, στη Βουλή με 30 διμοιρίες όχι».

Τρομοκρατία

Ο κ. Μητσοτάκης διευκρίνισε ότι «υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ της βίας χαμηλής έντασης και αυτή την υψηλής. Στα Εξάρχεια εκτρέφεται μια γενιά που μπορεί να καταλήξει στην τρομοκρατία».

Loading