Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Θα λογοδοτήσετε…»

Σκληρή προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του για την υπόθεση Novartis, προειδοποιώντας ότι θα λογοδοτήσει τις επιλογές του!

propoli

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατήγγειλε την πολύκροτη υπόθεση ως πολιτική σκευωρία και επιχείρηση να στηθεί παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη δικαιοσύνη. «Είχα μιλήσει για πολιτική σκευωρία. Είχα καταγγείλει το παρακράτος των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και το παρακράτος που επιχειρείται να στηθεί στην δικαιοσύνη. Ωμή παραβίαση των αρχών και κανόνων του κράτους δικαίου» παρατήρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Άθλιες συμμορίες συνεχίζουν τη δράση τους»

Μίλησε ακόμη για άθλιες συμμορίες οι οποίες συνεχίζουν τη δράση τους «εκμεταλλευόμενες τον πόνο των πολιτών λόγω της αδιαφορίας της κυβέρνησης», καθώς και για μεθοδεύεις μέσω των οποίων ενοχοποιήθηκαν και συκοφαντήθηκαν δυο τέως πρωθυπουργοί, έξι πρώην υπουργοί, ο ευρωπαίος επίτροπος και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας.

«Με όσα κάνετε και την γλώσσα που χρησιμοποιεί ακόμα και το ίδιο πρωθυπουργικό γραφείο δεν αποδέχεστε στοιχειώδεις δημοκρατικές αρχές. Θέλετε απροκάλυπτα να οδηγήσετε την χώρα σε εθνικό διχασμό» παρατήρησε σε άλλο σημείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Και πρόσθεσε: «Ακόμα και σήμερα που μιλάμε για την σκευωρία της Novartis εξυφάνατε μια νέα σκευωρία εις βάρος του λαού, Είναι ψέματα τα περί τέλους των μνημονίων όταν έχετε ψηφίσει μέτρα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2022».

Loading