INTIME

Μπίστης υπέρ Θεοδωράκη και κατά Μητσοτάκη

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού, πήρε το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Μπίστης, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο για τον επικεφαλής του κόμματος, όσο και για το ίδιο το Ποτάμι.

propoli

«Θα συνεχίσει να έχει λόγο ύπαρξης, μέχρι η χώρα να φύγει από τα δεσμά των λαϊκίστικων και συντηρητικών δυνάμεων» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, απαντώντας επί της ουσίας στην πρόσφατη δήλωση του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος στο Βήμα της Κυριακής τόνισε ότι «αν το Ποτάμι είχε λόγο ύπαρξης όταν ιδρύθηκε, αυτός δεν υπάρχει πια».

Τι έγραψε ο Μπίστης στο Facebook

Στο πλαίσιο και την αντιδικία αυτή, ανάμεσα στους δύο ηγέτες των κομμάτων, ο Νίκος Μπίστης με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης υπογράμμισε ότι «όσοι είχαν την ψευδαίσθηση ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης θα συνέδραμε την ΝΔ, μόνο καλά λόγια είχαν για το Ποτάμι και για προσωπικά για τον Σταύρο. Όταν δεν εισακούστηκαν οι επιθυμίες τους απεφάνθησαν σαν πολιτικοί ληξίαρχοι – δυστυχώς δια στόματος Κυριάκου Μητσοτάκη – ότι το Ποτάμι δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης».

«Εγώ δεν ήμουν ποτέ Ποτάμι και έχω ασκήσει κριτική σε επιλογές του. Έχω όμως επίγνωση της αναντικατάστατης προσφοράς του κυρίως σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και δικαιωμάτων. Και θέλω να συνεχίσει μέσα από το Κίνημα Αλλαγής, συμβάλλοντας σε καθαρές και ενιαίες θέσεις. Γι’ αυτό ας χαμηλώσουν οι τόνοι. Μόνο τα σκόρδα δυναμώνουν όταν αραιώνουν, όχι τα πολιτικά κόμματα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά στο Facebook το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής.

Loading