Νέο ξέσπασμα Παπαδημούλη κατά Μητσοτάκη

Νέα επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Δημήτρη Παπαδημούλη, με αφορμή τη δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για το αν νοιάζει ένα παιδί 17 ετών τι έγινε το 1963 (σ.σ. δολοφονία Λαμπράκη).

propoli

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως η δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι «ύβρις κατά της Ιστορίας και της ίδιας της Δημοκρατίας», ενώ κάνει και αναφορά στη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

«Η δήλωση Μητσοτάκη “τι τον νοιάζει τον 17χρονο” αν έγινε το 1963 η δολοφονία του Λαμπράκη, είναι ύβρις κατά της Ιστορίας και της ίδιας της Δημοκρατίας. Θα τολμούσε να πει τα ίδια, κυνικά και ανιστόρητα και για τη δολοφονία Μπακογιάννη το 1989; Η ιστορία πρέπει να μας διδάσκει…», έγραψε σχετικά ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.

Η προηγούμενη ανάρτηση Παπαδημούλη για Μητσοτάκη

Νωρίτερα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης είχε προχωρήσει και σε ακόμη μία σχετική ανάρτηση στο Twitter, κατηγορώντας τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι «υποκρίνεται συνειδητά»:

«O Κυρ. Μητσοτάκης παριστάνει ότι δεν θυμάται την δολοφονία Λαμπράκη και τα τρίκυκλα. Δεν είναι ανιστόρητος. Υποκρίνεται συνειδητά, όπως και όταν δήλωνε πως στην Ελλάδα, “η Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχει”. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα, είναι δύναμη δημοκρατίας και απέναντι σε κάθε μορφή βίας».

Loading