ΝΔ κατά Καμίνη και ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κλαυθμός θα είναι όλος δικός τους»

Για «χωροταξικό πραξικόπημα ενόψει των εκλογών» από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιάννη Καμίνη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΔ μετά τη γνωστοποίηση ότι θα τοποθετηθούν στο Σύνταγμα τα προεκλογικά περίπτερα των υποψηφίων του κυβερνώντος κόμματος και των αντίστοιχων της ΝΔ στην πλατεία Καλαυθμώνος.

propoli

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει τα εξής: «Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Παύλο Γερουλάνο, προχώρησε σήμερα σε ένα πρωτοφανές χωροταξικό πραξικόπημα ενόψει των εκλογών. Αποφάσισαν ετσιθελικά να τοποθετηθούν στην πλατεία Συντάγματος μόνο τα προεκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ρένας Δούρου, του Νάσου Ηλιόπουλου και του Παύλου Γερουλάνου και επέβαλαν στη Νέα Δημοκρατία και τον Γιώργο Πατούλη να τοποθετήσουν τα δικά τους στην πλατεία Κλαυθμώνος. Ό,τι και να κάνουν, όμως, ο κλαυθμός και ο οδυρμός το βράδυ των εκλογών θα είναι όλος δικός τους».

«Δεν παραχωρούμε δημόσιο χώρο στη Χρυσή Αυγή»

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο δήμαρχος Αθηναίων γνωστοποίησε ότι δεν θα παραχωρηθεί δημόσιος χώρος στην Χ.Α. για προεκλογική προβολή, χωρίς να κάνει καμία αναφορά για την απόφαση του που θα τοποθετηθούν τα προεκλογικά περίπτερα των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων.

Loading