ΝΔ: «Οργώνουν» τη χώρα 80 ημέρες πριν τις κάλπες

Του Χρήστου Τσαλικίδη
Το μήνυμα της νίκης σε όλη τη χώρα θέλει να στείλει η ΝΔ “οργώνοντας” κάθε γωνία της πατρίδας μας, 80 ημέρες πριν τις κάλπες (ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές μέχρι στιγμής) της 26ης Μαΐου.

propoli

Υπό τον συντονισμό του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, κλιμάκια του κόμματος, αποτελούμενα από βουλευτές, υποψηφίους ευρωβουλευτές, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, γραμματείς, αναπληρωτές γραμματείς και τοπικά στελέχη θα «οργώσουν» τη χώρα, ενημερώνοντας την κοινωνία για το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη διάρκεια των περιοδειών τα στελέχη της ΝΔ θα παραχωρήσουν συνεντεύξεις Τύπου και θα συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις στις οποίες θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες του προγράμματος που έχει καταρτίσει η Πειραιώς για την υγεία, την παιδεία και την κοινωνική ασφάλιση. Βαρύνουσα σημασία θα δοθεί κυρίως στα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας επιμέρους πολιτικές και απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτών για το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που έχει τον τίτλο «Για μια καλύτερη ζωή». Όπως τονίζουν κομματικά στελέχη πρόκειται για ένα πρόγραμμα πλήρες, κοστολογημένο και απολύτως ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο.

Τα πρώτα κλιμάκια

Οι εξορμήσεις θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 14 Μαρτίου με επίσκεψη του Τομεάρχη Υγείας, Βασίλη Οικονόμου και του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, κ. Λευτέρη Αυγενάκη στη Λάρισα. Επιπρόσθετα, η τομεάρχης Παιδείας, Νίκη Κεραμέως θα βρεθεί στις 22 Μαρτίου στη Λάρισα και στις 30 Μαρτίου στην Άρτα, ενώ ο τομεάρχης Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική στις 18 Μαρτίου, το Κιλκίς στις 26 Μαρτίου και την Πέλλα στις 31 Μαρτίου.

Όπως ανέφερε και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «στις 26 Μαΐου ό,τι και να γίνει, κάλπες θα στηθούν. Και οι πολίτες, εφόσον οι εθνικές εκλογές δεν συμπέσουν με τις Ευρωεκλογές, πρέπει να στείλουν το μήνυμά τους στην κυβέρνηση, καθώς οι Ευρωεκλογές, θα μετατραπούν -ούτως ή άλλως- σε ένα δημοψήφισμα ενόψει της πολιτικής αλλαγής που η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών επιθυμεί».

 

Loading