ΝΔ προς Μαξίμου: «Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα…»

Ανακοίνωση με την οποία στηλιτεύει το διορισμό της πρώην αναπ. Υπουργού Εργασίας στον ΟΟΣΑ και την τοποθέτηση Ζουράρι στη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής εξέδωσε η ΝΔ.

propoli

«Δεν πέρασε λίγος καιρός που έμεινε η κ. Αντωνοπούλου χωρίς επίδομα στέγασης και η Κυβέρνηση φρόντισε να την αποκαταστήσει διορίζοντας την ως εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, όπου θα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο μισθό και ακόμη μεγαλύτερο επίδομα στέγασης» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την ίδια σχολιάζει την τοποθέτηση του πρώην υφυπουργού Παιδείας ως Αντιπρόεδρος της Βουλής, ενώ «εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων» .

«Ο κ. Ζουράρις, αποκαθίσταται ως αντιπρόεδρος της Βουλής, προφανώς για να συντονίζει καλύτερα την “κερκίδα” των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ» σημειώνει η ΝΔ.

Τονίζει ότι πρόκειται για «ανθρώπους που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους, εντός ολίγων μηνών όχι μόνον κρίνονται κατάλληλοι, αλλά επιβραβεύονται με άλλες αξιοζήλευτες θέσεις».

Και καταλήγει: «Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα…».

 

Loading