Οικονόμου: «Η ΝΔ δεν θα μείνει απαθής σε αδιαφανή συναλλαγή»

Με αφορμή το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, τόνισε ότι το κόμμα του «δεν θα μείνει απαθής σε αδιαφανή συναλλαγή».

propoli

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι «οι κ. Τσίπρας και Πολάκης επανήλθαν σήμερα, με το γνωστό τους θράσος στο θέμα του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Οργάνωσαν σύσκεψη με την οποία ο κ. Τσίπρας μίλησε για δήθεν «χαριστικές τροπολογίες» με τις οποίες το Ντυνάν αγοράστηκε από την τράπεζα Πειραιώς επί κυβερνήσεως Σαμαρα».

Και πρόσθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας «ξέχασε» ότι το τίμημα τότε ήταν περίπου 120 εκ. ευρώ ενώ σήμερα φημολογείται ότι θα πωληθεί στο Ίδρυμα Ωνάσης για ένα μικρό κλάσμα αυτού του ποσού!».

Και η δήλωση του Β. Οικονόμου καταλήγει πως «η Νέα Δημοκρατία εφιστά την προσοχή όλων των πλευρών. Αν ισχύουν όσα κυκλοφορούν, ενδέχεται από τη συναλλαγή αυτή να στοιχειοθετείται μεταξύ άλλων και το αδίκημα της απιστίας. Σε κάθε περίπτωση η παράταξή μας δεν θα παραμείνει απαθής απέναντι σε μια αδιαφανή συναλλαγή».

Loading