«Οι Σαμαροβενιζέλοι μου έκλεισαν την επιχείρηση»

Για μία σειρά θεμάτων της επικαιρότητας, όπως η συμφωνία των Πρεσπών αλλά και οι οικονομικές και πολιτικές καταστάσεις που διαμορφώνονται, μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Γιάννης Τσιρώνης.

propoli

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος αρχικά αναφέρθηκε στην απουσία του Πάνου Καμμένου από το υπουργικό συμβούλιο.

«Και εγώ αν είχε γίνει νωρίτερα η συνεδρίαση δεν θα είχα πάει, καθώς είχα μία συνάντηση. Το ίδιο συνέβη και με τον κ. Καμμένο. Οσον αφορά τη διαφορετική άποψη του για το Σκοπιανό πρέπει να σας πω ότι η προγραμματική συμφωνία της Κυβέρνησης είναι να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Ο κάθε ένας ψηφίζει ό,τι νομίζει».

«Αν σας αρέσει μην υπογράφετε»

Σχολιάζοντας τη συμφωνία των Πρεσπών, ο Γιάννης Τσιρώνης ανέφερε: «Έχω πει επανειλημμένα, ότι σήμερα χωρίς τη συμφωνία των Πρεσπών έχουμε μια χώρα που ονομάζεται Δημοκρατία της Μακεδονίας με μακεδονική γλώσσα. Αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα. Εμένα με τρομάζει αυτή η πραγματικότητα, να λέει ο Γκρουέφσκι, ότι είναι απόγονος του Μ. Αλεξάνδρου. Αν αυτό σας αρέσει, μην υπογράψετε την συμφωνία».

Τέλος και αναφερόμενος στα θέματα της οικονομίας και συγκεκριμένα στα Spreads, είπε ότι αυτά έχουν μειωθεί.

«Από τότε που είχα δική μου επιχείρηση και μου την έκλεισαν οι Σαμαροβενιζέλοι και έμεινα άνεργος μετά από 30 χρόνια καριέρας στον ιδιωτικό τομέα τα παρακολουθούσα, από τότε που άνοιξα δικό μου μαγαζί τα Spreads. Ήμουν μέλος του ΕΒΕΑ, ήμουν άνθρωπος της αγοράς»

 

 

Loading