INTIME

«Οργή» Σημίτη για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ!

Έντονη φέρεται να είναι η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, στον απόηχο των ραγδαίων εξελίξεων στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.

propoli

Πηγές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή», τόνιζαν ότι ο κ. Σημίτης δεν περίμενε σε καμία περίπτωση η κα Γεννηματά να «διώξει» τον κ. Βενιζέλο από το κόμμα.

«Κεραυνοβολημένος και θυμωμένος»

Οι ίδιες πηγές γνωστοποιούσαν, επίσης, ότι ο κ. Σημίτης συνομίλησε τηλεφωνικά με πολλά στελέχη του Κινήματος, ενώ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τις εξελίξεις, δηλώνοντας «κεραυνοβολημένος και θυμωμένος».

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου, ο κ. Βενιζέλος, με γραπτή του ανακοίνωση, έθεσε εαυτόν εκτός του Κινήματος Αλλαγής, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να στηρίξει «ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ».

Είχε προηγηθεί επίσημη ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, στην οποία γνωστοποιούταν ότι ο κ. Καμίνης τοποθετείται ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, έπειτα από απόφαση της προέδρου του κόμματος, Φώφης Γεννηματά.

Την ίδια ώρα, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, τονίζοντας πως «αυτή η εξέλιξη διευκολύνει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Loading