INTIME

Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία των νέων υπουργών (vd)

Στο Προεδρικό Μέγαρο ήταν στραμμένα τα βλέμματα όλων το μεσημέρι της Τετάρτης (29/8), καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης.

propoli

Πολιτικό όρκο επέλεξαν οι κυρίες Γεροβασίλη, Ζορμπά και Νοτοπούλου, καθώς και οι κύριοι Χαρίτσης, Καλογήρου, Κουβέλης, Σαντορινιός, Πιτσιόρλας, Ρήγας, Κρέτσος, Δημαράς και Γιαννακίδης.

Θρησκευτικό όρκο επέλεξαν οι κυρίες Ξενογιαννακοπούλου, Παπακώστα, Χρυσοβελώνη, Κόλλια-Τσαρουχά και Τελιγιορίδου, καθώς και οι κύριοι Αραχωβίτης και Μπόλαρης.

Η ορκωμοσία για όσους επέλεξαν το θρησκευτικό όρκο, τελέστηκε από τον Επίσκοπο Κλήμης και αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου.

Οι παρόντες στο Προεδρικό Μέγαρο

Στην τελετή ορκωμοσίας της κυβέρνησης ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, προσήλθε συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Παρόντες επίσης στην τελετή ήταν ο έτερος υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, καθώς και οι υφυπουργοί Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, και Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος.

Δείτε την ορκωμοσία σε video:

Loading