INTIME

Ο «πόλεμος» Κοτζιά – Μπακογιάννη συνεχίζεται μέσω…«Πράττω»

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά και της βουλευτή της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη ξέσπασε χθες με αφορμή τους τίτλους σπουδών του πρώτου, ωστόσο σήμερα συνέχεια στη κόντρα δόθηκε μέσω της πολιτικής κίνησης «Πράττων» του Νίκου Κοτζιά.

propoli

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε το «Πράττω» βάλλει κατά της Ντ. Μπακογιάννη την οποία κατηγορεί ότι «στην προσπάθειά της να συκοφαντήσει τον Νίκο Κοτζιά, ακολούθησε την τακτική που ακολουθούν όλοι οι λασπολόγοι όταν φτάνει η ώρα της αλήθειας για τα πεπραγμένα τους» ενώ προσθέτει ότι «την εμπάθεια, τον λαϊκισμό και τις προσωπικές πικρίες κανείς δεν μπορεί να τις απαγορεύσει σε έναν πολιτικό με ναρκισσιστική φαντασία».

Επιπλέον προσθέτει ότι «θέλησε να αμφισβητήσει το πανεπιστημιακό έργο του Νίκου Κοτζιά αντί να αναφέρει τις θέσεις της για την επικείμενη συμφωνία με την πΓΔΜ» θέτοντας παράλληλα και ερωτήματα.

Τα ερωτήματα αυτά έχουν ως εξής:

«Ποια ήταν η θέση σας στο Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο;

Πόσο κόστισαν στο Υπουργείο Εξωτερικών οι χολιγουντιανές νύχτες στις ΗΠΑ μαζί με την πολυπληθής συνοδεία σας, που σε αριθμό συνοδείας πλησίασε την αποστολή των ΗΠΑ;

Ποιος έδωσε την άδεια να προσγειώνονται τα αεροσκάφη της κρατικής αεροπορίας των Σκοπίων  στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με τις επιγραφές «Μακεδονία»;

Ποιος συμφώνησε το 2008 τη σύνθετη ονομασία στα Σκόπια με  γεωγραφικό προσδιορισμό και ποια ήταν αυτή η ονομασία;

Ποιες είναι οι ευθύνες σας ως υπουργός των Εξωτερικών, για το γνωστό σκάνδαλο της Ουρουγουάης και τις αποδράσεις Χριστοφοράκου και Καραβέλα;».

Loading