Παπαδημούλης: «Η Κομισιόν διαψεύδει τη θλιβερή δήλωση Σημίτη»

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει στο Twitter ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Βασίλης Παπαδημούλης, σχολίασε την απάντηση του εκπροσώπου της Κομισιόν στο «Euroactiv.com».

propoli

«Η Κομισιόν διαψεύσει έντονα και επίσημα, τη θλιβερή δήλωση Σημίτη, ότι η Ελλάδα δήθεν οδηγείται σε νέο μνημόνιο. Ηχηρό ευρωπαϊκό χαστούκι για τις εγχώριες Κασσάνδρες. Η Ελλάδα βγήκε οριστικά από τα μνημόνια που την έβαλαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ! Προχωρούμε μπροστά!» τόνισε χαρακτηριστικά ο Β. Παπαδημούλης.

Ο τελευταίος στηρίχτηκε στις δηλώσεις εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο «Euroactiv.com» ο οποίος σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα επιστροφής της Ελλάδας στα μνημόνια με βάση τη δήλωση Σημίτη τόνισε: «Δεν απαντούμε σε σχόλια. Η Ελλάδα ολοκλήρωσε επιτυχώς το τριετές πρόγραμμα σταθερότητας τον περασμένο Αύγουστο. Η θέση της στην καρδιά της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι διασφαλισμένη».

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στάθηκε και στην πρόσφατη έκθεση της Επιτροπής αναφέροντας ότι το σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2019 διασφαλίζει τον στόχο για το πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ.

Loading