INTIME

Παπαδημούλης: «Θετικά τα μηνύματα της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία»

Για άμεση ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και θετικά μηνύματα που έρχονται από την πλευρά της Κομισιόν ως προς αυτή την κατεύθυνση έκανε λόγο ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.  

propoli

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη συζήτηση που ξεκινά σε λίγες ώρες στη Βουλή για τον προϋπολογισμό, ο Π. Μοσκοβισί σημείωσε πως οι ελαφρύνσεις και κοινωνικές παροχές που προβλέπονται δεν επιβαρύνουν τη δημοσιονομική πορεία της χώρας, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη θετική πορεία το 2019 και το 2020.

Από την πλευρά του ο Δ. Παπαδημούλης επανέλαβε την πρόθεση της ελληνικής κυβέρνησης να επιταχύνει την ανάπτυξη και τις επενδύσεις με στόχο τη μείωση της ανεργίας ώστε να μη χρειαστεί η Ελλάδα να περάσει ξανά το φάσμα της χρεωκοπίας, την λαίλαπα των μνημονίων αλλά και να αντιμετωπίσει την ανεργία.

Επίσης ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σημείωσε πως το μήνυμα του κ. Μοσκοβισί καλό θα ήταν «να το ακούσουν και οι καταστροφολογικές Κασσάνδρες των Αθηνών».

Loading