INTIME

Κ. Παπακώστα: «Σε ιδεολογικό βέρτιγκο η ηγεσία της ΝΔ»

Επίθεση στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Κατερίνα Παπακώστα, σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής.

propoli

«Η ηγεσία της Νέας ∆ηµοκρατίας βρίσκεται σε ένα “ιδεολογικό βέρτιγκο”, προτάσσοντας νεοφιλελεύθερες πολιτικές που σε καµία περίπτωση δεν συνάδουν µε τον πολιτικό χώρο της λαϊκής ∆εξιάς», υποστήριξε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Απάντηση Παπακώστα στο «καρφί» του προέδρου της ΝΔ

Παράλληλα, απάντησε στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόσωπα που δεν θα υπήρχαν πολιτικά χωρίς τη Ν∆ και στρέφονται εναντίον της, λέγοντας:

«Η ΝΔ είναι ο κόσµος της, η βάση της, όλες οι Ελληνίδες και οι Έλληνες που ασπάζονται τις αρχές και τις αξίες της παράταξης που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραµανλής. Αυτοί που στρέφονται εναντίον της Νέας ∆ηµοκρατίας είναι όλοι όσοι αµφισβητούν αυτές ακριβώς τις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή της και οι οποίοι µε µεγάλη θλίψη διαπιστώνω ότι βρίσκονται σήµερα στην ηγετική οµάδα του κόµµατος. Φωνές διχαστικές και ακραίες».

Η Κατερίνα Παπακώστα, μάλιστα, πρόσθεσε: «Εγώ υπήρξα πάντοτε συνεπής σ’ αυτές τις αρχές και τις αξίες και αυτές ακριβώς µεταλαµπάδευσα στη Νέα Ελληνική Ορµή. Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν θα υπήρχαν πολιτικά χωρίς τη Νέα ∆ηµοκρατία, όµως σας καλώ να τους αναζητήσετε αλλού».

Loading