INTIME

Παπαντωνίου: «Φτάνει πια η λασπολογία σε βάρος μου»

Έτοιμος να απαντήσει με στοιχεία στη χυδαία λασπολογία και επίθεση που δέχεται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όπως δήλωσε ο ίδιος είναι ο Γιάννος Παπαντωνίου.

propoli

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας που παραμένει προφυλακισμένος μέσω δήλωσής του απάντησε στη χθεσινή διαβίβαση δικογραφίας στη Βουλή για την υπόθεση του C4i. Στη συγκεκριμένη δικογραφία φέρεται να υπάρχει κατάθεση μάρτυρα, ο οποίος τον εμπλέκει σε δωροδοκία.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννου Παπαντωνίου 

«Ο παροξυσμός χυδαίας λασπολογίας που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την εφαρμογή του «Δόγματος Πολάκη» κορυφώνεται. Τελευταίο κρούσμα η κατάθεση μάρτυρα, στελέχους της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή που υπηρέτησε στο υπουργείο εθνικής Άμυνας μετά το 2004. Ο μάρτυρας προσήλθε «αυτοβούλως» γιατί «ξαφνικά» θυμήθηκε μετά από 15 χρόνια ότι υπήρχαν φήμες διακίνησης παράνομων πληρωμών επί κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο της σύμβασης για το C4Iχωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο – αφού δεν υπήρξαν παράνομες πληρωμές.

Επειδή έχει το θράσος να εμπλέκει και το όνομά μου, το μόνο που θέλω να δηλώσω είναι «φτάνει πια». Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει. Μόλις ανοίξει ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, θα ασκήσω όλες τις ένδικες δυνατότητες που έχω στη διάθεσή μου για να προστατεύσω την τιμή και την υπόληψή μου. Όπως ακριβώς έκανα σε ανάλογη περίπτωση με τις δήθεν καταγγελίες του Γάλλου Μισέλ Ζοσσεράν, ο οποίος καταδικάστηκε από Γαλλικό δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση».

 

Loading