Παπαχριστόπουλος: «Αισθάνομαι λίγο «παγωμένος» στους ΑΝΕΛ»

Αντίθετος με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για ρίξιμο της κυβέρνησης σε περίπτωση επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών δήλωσε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

propoli

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ διαχώρισε τη θέση του, κάτι που δεδομένα προκαλεί πονοκέφαλο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας αλλά και στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι τα οφέλη της συμφωνίας είναι πολλά για την Ελλάδα.

Αυτό ωστόσο που έκανε μεγαλύτερη αίσθηση στις δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus 103,6 είναι οι αποστάσεις που δείχνει να κρατάει, τόσο από τον Πάνο Καμμένο όσο και από τα υπόλοιπα στελέχη του κόμματός του.

«Η διαφοροποίησή μου για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών είναι εμφανής, δεν έχω κρυφτεί. Το έχω πει σε όλους τους τόνους και με τον πιο επίσημο τρόπο στην κοινοβουλευτική μου ομάδα, ότι είναι ένα θέμα, που πρέπει να λυθεί, κι αυτό είναι καλό για τη χώρα.

Να σας πω πάντως, ότι εγώ τον Πάνο Καμμένο τον σέβομαι, έχει συγκρουστεί μετωπικά με τη διαπλοκή και δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι και η Βόρεια Ελλάδα έχει να κερδίσει από τη συμφωνία και η FYROM και η Σερβία. Πιστεύω ότι είναι μία επιλογή ανάπτυξης. Όσοι διαβάσουν με προσοχή τη συμφωνία, μπορεί να αλλάξουν γνώμη, ίσως όχι όλοι.

Η διαφοροποίησή μου για τη συμφωνία των Πρεσπών είναι καίριο θέμα, είναι πολύ κεντρική διαφωνία. Δεν σας κρύβω ότι εξαιτίας του θέματος αυτού, κάπου αισθάνομαι λίγο έξω, δεν σας το κρύβω. Δεν έχω καμία επαφή, δεν πολυμιλάμε, στις υποχρεώσεις μου βέβαια είμαι τυπικός. Αισθάνομαι λίγο “παγωμένα», κάπου έχω «παγώσει».

 

Loading