INTIME

Παπαχριστόπουλος: «Η αντιπολίτευση παίζει το τελευταίο της χαρτί»

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αποτελεί και αυτός αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών, δηλώνοντας ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή, ότι θα παρέχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, παρά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από αυτή.

propoli

Σήμερα δικαιολόγησε αυτήν του τη στάση μιλώντας από το βήμα της Βουλής για το συγκεκριμένο ζήτημα. «Αφού δεν τους βγήκαν τα μνημόνια, οι Πρέσπες είναι το τελευταίο τους χαρτί. Γνωρίζουν ότι αυτή η κυβέρνηση δημόσιο χρήμα δεν έχει ακουμπήσει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε για το «θάρρος της κυβέρνησης να ζητά λίγο μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού, ψήφο εμπιστοσύνης» συμπληρώνοντας ότι η προσπάθειά της αφορά την επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα και «θα επανέλθει» τόνισε.

«Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι γίνεται θόρυβος αντίστοιχος με την πραγματικότητα» υπογράμμισε επίσης και συμπλήρωσε πως η στάση των Κώστα Σημίτη, Ντόρας Μπακογιάννη, Κώστα Καραμανλή προκαλούν ερωτηματικά καθώς όλα αυτά τα χρόνια πάλευαν για μια σύνθετη ονομασία. «Τι έγινε και άλλαξαν;» αναρωτήθηκε και απάντησε μόνος του στην ερώτηση: «Εγώ λέω ότι δεν είναι μόνο ψηφοθηρικοί οι λόγοι και δεν είναι μόνο το μίσος κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος ο βουλευτής των ΑΝΕΛ καταδίκασε απερίφραστα τις απειλές που δέχονται βουλευτές που τάσσονται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και κάλεσε να κάνουν το ίδιο όσοι βρίσκονται στην αίθουσα καθώς «η σιωπή σε αυτό το ζήτημα δεν είναι καλή».

Loading