INTIME

“Πολλαπλώς έκθετος ο Κυριάκος Μητσοτάκης”

«Η κυβέρνηση κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολλαπλώς έκθετοι από τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή», υπογραμμίζουν συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τους ίδιους, επιβεβαιώθηκε ότι ο πρωθυπουργός δεν θέλει κανένα επιτελικό αλλά ένα αμιγώς “μητσοτακικό” κράτος, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ΝΔ, των συμφερόντων που τον στηρίζουν και του κομματικού στρατού του.

propoli

«Μέγιστη προσβολή με Βορίδη»

«Επιβεβαιώθηκε, επίσης, ότι το νομοσχέδιο αυτό κατατίθεται επειδή ο κ. Μητσοτάκης θέλει να ελέγξει γιατί δεν εμπιστεύεται τους ίδιους τους υπουργούς του, γεγονός που δεν θέλει και πολλή σκέψη αν αναλογιστεί κανείς τη μέγιστη προσβολή για έναν πρωθυπουργό, την οποία διέπραξε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, ο οποίος πήρε το λόγο για να απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντί του πρωθυπουργού, παρουσία του.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε κουβέντα για την αποκάλυψη ότι ο νέος διοικητής της ΕΥΠ δεν έχει αναγνωρισμένο πτυχίο, όπως προβλέπεται από το νόμο. 

Το μόνο που του μένει πλέον είναι να παραδεχθεί το λάθος του και να τον αποπέμψει το συντομότερο δυνατό», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

Γ.Σ.

Loading