INTIME

Ποτάμι: Στην έξοδο βρίσκονται Αμυράς και Ψαριανός

Αντιμέτωπο με το φάσμα της διάλυσης βρίσκεται το Ποτάμι, καθώς μετά τη διαγραφή Δανέλλη, την πόρτα της εξόδου άνοιξαν… για τα καλά και οι Γιώργος Αμυράς και Γρηγόρης Ψαριανός.

propoli

Με μία σκληρή ανακοίνωση που ανέβηκε στη σελίδα του κ. Ψαριανού στο Facebook και την οποία υπογράφουν αμφότεροι οι βουλευτές του Ποταμιού, διαχωρίζουν τη θέση τους από αυτήν του Σταύρου Θεοδωράκη, κατηγορούν το κόμμα ότι «εμφανίζεται παραπλέον με τους ΤσιπροΠολάκηδες» και προαναγγέλουν τη διάλυσή του.

Παράλληλα, επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός Ποταμιού, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι διατηρούν το δικαίωμα του επαναπροσδιορισμού της σχέσης τους με το Ποτάμι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράψουν οι κ.κ. Ψαριανός και Αμυράς:

«Με το πολιτικό μαγειρείο που έχει στηθεί από τα Τσιπροτεχνεία με διάφορα Ρετάλια, Επιχειρηματίες, Υπηρεσίες και Αποκόμματα, δηλώνουμε ότι αυτή η “προοδευτική” ΣΥΡΙΖΟΣΥΜΜΑΧΙΑ περίεργων και ετερόκλητων τυπων μάς βρίσκει εντελώς απέναντι.

Ανεξαρτήτως Συμφωνιών Πρεσπών, Σπετσών, Λειψών ή Ψαρρών. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ταλαντεύεται και κάνει ασκήσεις Ισαποστακισμού, στάση απαράδεκτη αυτή την ώρα. Και επειδή ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ πάλι εμφανίζεται παραπλέον προς τους ΤσιπροΠολάκηδες μπορούμε να συνάγουμε ότι ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ δεν επιλέγει μια καθαρή στάση και διαλύεται.

Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχέσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ.

Γρηγόρης Ψαριανός

Γιώργος Αμυράς».

Η ανάρτηση του κ. Ψαριανού:

Loading