Ποτάμι: Δανέλλης, Αμυράς και Ψαριανός να παραδώσουν τις έδρες τους

Σύμφωνα με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, οι τρεις βουλευτές του κόμματος, Αμυράς, Δανέλλης και Ψαριανός που ανεξαρτητοποιήθηκαν με συνέπεια η παράταξη να μείνει χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα, θα πρέπει να παραδώσουν τις έδρες τους.

propoli

«Απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στην Βουλή είναι να παραδώσουν τις έδρες τους, πράγμα άλλωστε για το οποίο και οι τρεις τους, σε ξεχωριστές στιγμές, είχαν δεσμευθεί κατηγορηματικά πως θα κάνουν», αναφέρει συγκεκριμένα η απόφαση.

Επίσης σε αυτή συμπληρώνεται πως στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα συμπλήρωσης πέντε ετών από την ίδρυση του Ποτάμιου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα συνάντηση των στελεχών και των αντιπροσώπων του Κινήματος από όλη τη χώρα με σκοπό «την επανεκκίνηση των δράσεων του Κινήματος».

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού καυτηρίασε τις ξαφνικές αποχωρήσεις των τριών βουλευτών οι οποίοι παρά τις επανειλημμένες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους, εντάχθηκαν ήδη στους κομματικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Loading