Ποτάμι: «Το σόου Πολάκη δεν παραγράφει τις αντιθεσμικές ενέργειές του»

«Το χθεσινό σόου του κ. Πολάκη στην ΕΡΤ, όσο και αν δίνει υλικό για σατιρικές εκπομπές, δεν μπορεί να παραγράψει τις πρωτοφανείς αντιθεσμικές ενέργειές του» ανέφερε το Ποτάμι δια στόματος του αντιπροέδρου Γιώργου Μαυρωτά, σχολιάζοντας τη χθεσινή τηλεοπτική συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

propoli

Αναφορά στο θέμα του δανείου που έλαβε ο κ. Πολάκης από την Attica Bank έκανε και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24.

«Προβληματικό το καθεστώς της ασυλίας των βουλευτών»

«Ζητείται πολίτης που να έχει πάρει αυτή την εποχή δάνειο ύψους 100.000 ευρώ με τους ίδιους όρους που συνοδεύουν το δάνειο του υπουργού της κυβέρνησης. Είναι προβληματικό σε μια εποχή τραπεζικής ασφυξίας να μην δίνονται ξεκάθαρες απαντήσεις για τους όρους που δανειοδοτήθηκε ένας υπουργός της κυβέρνησης» είπε το Ποτάμι δια στόματος του αντιπροέδρου.

Σημείωσε ακόμη πως το καθεστώς της ασυλίας των βουλευτών, άρα και των υπουργών, παραμένει προβληματικό, προσθέτοντας ότι σε περίπτωση που έρθει το θέμα της ασυλίας του κ. Πολάκη στη Βουλή αυτός πάλι που θα αποφασίσει θα είναι η κυβερνητική πλειοψηφία.

Δείτε επίσης: Public Issue: 14,5 μονάδες διαφορά για τη ΝΔ

Loading