Π. Ρήγας: «Η ΝΔ έχει ενστερνιστεί τις θέσεις της Χρυσής Αυγής»

Βολές κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κεντρική Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας από εκδήλωση του κόμματος στη Μυτιλήνη, υποστηρίζοντας πως η Αξιωματική Αντιπολίτευση «ενοχοποιεί τις ακροδεξιές πρακτικές».

propoli

Σχετικά με το εάν ανησυχούν τον ΣΥΡΙΖΑ τα φαινόμενα της ακροδεξιάς ρητορικής αλλά και της ανάλογης πρακτικής που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, ο κ. Ρήγας απάντησε πως «είναι προφανές ότι και μας ανησυχεί και μας προβληματίζει. Εμείς, όμως, κρατήσαμε τα τελευταία χρόνια μια τέτοια στάση, η οποία απομείωσε, έβαλε στην άκρη αυτό το οποίο εμφανιζόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, ιδιαίτερα από μεριάς της Χρυσής Αυγής. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που έδωσαν τη δυνατότητα της αύξησης στη Χρυσή Αυγή, τέτοια μάλιστα που την έβαλε και στη Βουλή».

«Σήμερα η Χρυσή Αυγή, και δεν είναι τυχαίο αυτό, εμφανίζεται με δημόσιο λόγο και συμμετέχει σε όλα εκείνα τα φαινόμενα γιατί η Νέα Δημοκρατία έχει ενστερνιστεί αυτές τις αντιλήψεις, τις θέσεις και τις πρακτικές. Σε όλα αυτά ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει της εμπιστοσύνη του στην κοινωνία και στην προοδευτική Ελλάδα με τις βαθιές αντιφασιστικές ρίζες» κατέληξε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Loading