Σαουλίδης: «Ο λαός θα επιβραβεύσει ή θα καταδικάσει αυτή την πολιτική» (vd)

Τον προβληματισμό του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής εξέφρασε ο πολιτευτής του κόμματος στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Σαουλίδης.

propoli

«Είμαι βαθύτατα προβληματισμένος από τις χθεσινές εξελίξεις. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συζητηθεί μεταξύ της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, και του κ. Βενιζέλου, συνεπώς είναι λίγο δύσκολο να εξάγουμε ακριβή συμπεράσματα», δήλωσε αρχικά ο κ. Σαουλίδης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Open.

«Σίγουρα ο χρόνος στον οποίο γίνεται αυτή η κουβέντα και προκύπτει αυτή η εξέλιξη δημιουργεί ένα πρόβλημα στο να συγκεντρωθεί ο κόσμος αποκλειστικά στα πολιτικά διακυβεύματα της προσπάθειάς μας ενόψει των εθνικών εκλογών. Όπως και αν έχει, αποτελεί μία δυσάρεστη εξέλιξη το να βλέπεις τη νυν με τον προηγούμενο πρόεδρο να βρίσκονται σε μία διάσταση. Βεβαίως, αυτές οι αποφάσεις θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Στην κάλπη ο λαός ή θα επιβραβεύσει αυτήν την πολιτική ή θα την καταδικάσει», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο στόχος του ΚΙΝΑΛ και τα «πυρά» στο ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά τις επικείμενες εθνικές εκλογές, ο κ. Σαουλίδης τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής κατεβαίνει αυτόνομα, με στόχο να αποτελέσει και πάλι τον κυρίαρχο πόλο του προοδευτικού συστήματος.

Παράλληλα, άσκησε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το υπερπλεόνασμα που παρουσιάζει προέρχεται από τα «φέσια του Δημοσίου προς τους ιδιώτες» και προσθέτοντας:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάστηκε πρωτίστως σε επίπεδο ηθικής και αξιών. Ευαγγελίζονταν ότι θα αλλάξει αυτόν τον τόπο, ότι θα βάλει κανόνες στο πολιτικό παιχνίδι του τόπου, ότι αυτή η χώρα θα λειτουργεί κανονικά και έκαναν ακριβώς αυτό που έκανε το προηγούμενο πολιτικό προσωπικό της χώρας που καταδικάστηκε από τον ελληνικό λαό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Σαουλίδης:

Loading