ΙΝΤΙΜΕ

Σε τεντωνένο σχοινί η σχέση Τσίπρα – Καμμένου

Το ήδη βαρύ κλίμα κατά του κυβερνητικού εταίρου επιβεβαίωσε το πυρ ομαδόν που δέχθηκε ο Π. Καμμένος από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος.

propoli

Όπως φαίνεται τα περί εναλλακτικού σχεδίου για τα Σκόπια, αλλά και επέκτασης των αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, που δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ από τις ΗΠΑ, ήταν απλώς οι τελευταίες πράξεις ενός προδιαγεγραμμένου τέλους.

Πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι χωρισμένος σε δύο στρατόπεδα με τους πιο θερμόαιμους να ζητούν  την απομάκρυνση του Πάνου Καμμένου από το Άμυνας και κάποιοι και από την κυβέρνηση, ενώ οι πιο μετριοπαθείς όπως ο πρωθυπουργός θεωρούν ότι πρέπει η παρούσα κυβέρνηση να κερδίσει χρόνο.

Σε «ανοιχτή γραμμή» επικοινωνίας Τσίπρας-Καμμένος

Παρά τις τριγμούς εντός και εκτός κυβέρνησης για τον Πάνο Καμμένο, οι δύο αρχηγοί δεν φαίνεται να έχουν ρίξει τις γέφυρες επικοινωνίας, ενώ δεν αποκλείεται να επιβεβαιωθεί η πληροφορία που διακινείται από χθες, ότι σήμερα πρόκειται να γίνει συνάντηση μεταξύ των δύο.

Και όπως είναι αναμενόμενο, όλα τα βλέμματα στο Μαξίμου στρέφονται σε όσα θα πει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχωρεί σήμερα το πρωί στην Ερτ.

Πάντως χθες επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, καθώς μέσω τουίτερ επιχείρησε μία επίθεση φιλίας προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε ένα από αυτά ανέφερε χαρακτηριστικά χθες:

” Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει. “

Loading